سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

در این مرحله، به منظور ثابت کردن محل قرارگیری یا اصطلاحا فیکس کردن سقف، ورق‌های فولادی توسط دستگاه میخکوب به بال تیرهای زیرین وصل می‌شوند.

نوع کاربری، شکل و ابعاد از جمله‌ی این ویژگی‌ها هستند. اما در این میان عمق و عرض بال‌ها (فاصله ی دندانه‌ها) و برخورداری از آج مهم‌ترین عوامل دسته‌بندی آن‌ها هستند. سقف‌های عرشه فولادی معمولی

عرشه فولادی سقف، به‌عنوان پایه ساختاری برای لایه سقف در ساخت‌وساز کاربرد دارد. معمولاً عرشه سقف فولادی مستقیماً روی تکیه‌گاه‌های فولادی سازه‌ای نصب می‌شود تا سکویی برای نصب عایق‌ها باشد.

فلاشینگ عرشه به‌عنوان چارچوبی برای نگهداری بتن ریخته شده به کار می‌رود.

از دیگر مزایای این سیستم این است که امکان اجرای آن در بیشتر شرایط آب و هوایی ممکن بوده و بدین وسیله از بروز تاخیرات جلوگیری خواهد شد.

مزایای استفاده از سقف عرشه فولادی شامل وزن سبک، زمان اجرای کوتاه، مقاومت بالا در برابر بارهای زنده و مرده، انعطاف‌پذیری در طراحی و نصب، مقاومت بالا در برابر حریق و زلزله و هزینه کمتر نسبت است.

توانایی مقاومت عرشه فولادی کف با عرشه فولادی سقف متفاوت است. قیمت عرشه فولادی سقف با قیمت عرشه فولادی کف، به‌دلیل تفاوت کارکرد و مقاومت، متفاوت است.

عرشه فلزی آکوستیک از فولاد گرم نورد شده ساخته شده است که به صورت دنده‌ای تولید شده و سپس خلل و فرج‌هایی برای جذب صوت روی آن ایجاد می‌شود که درجات مختلفی از جذب صدا را ارائه می دهند.

در ادامه با انواع عرشه فولادی و کاربردهای آن‌ها در صنایع، همچنین نحوه نصب عرشه فولادی آشنا می‌شویم. قیمت روز عرشه فولادی در انواع مختلف را می‌توان از سایت‌های معتبر پیگیری کرد.

بال پایینی: مولفه‌های افقی سطح پایینی ورق (بخش تو رفتگی)

معمولاً ابعاد این ورق‌های فولادی گالوانیزه به طراحی بسته داشته ولی ضخامت آن‌ها عمدتاً بین ۱/۲ تا ۰/۸ میلی‌متر است.

در جوشکاری گلمیخ ها باید دقت لازم را داشته و انجام آن باید توسط افراد خبره و حرفه ای انجام شود تا از محل جوش شکسته نشوند.

اگر بخواهیم سقف عرشه سقف عرشه فولادی فولادی را از نظر میزان وزن با سایر سقف‌های مدرن متداول در صنعت ساختمان‌سازی مقایسه کنیم، باید بگوییم که از وزن بسیار کمی نسبت به سایر سقف‌های ساختمانی برخوردار است از این‌رو در زمان بروز بلایای طبیعی مانند زلزله به‌راحتی می‌تواند استحکام خود را حفظ کند چراکه زلزله‌، نیروی کمتری را به ساختمان‌هایی که از وزن کمی برخوردار می‌باشند وارد می‌کند، درواقع نیروی زلزله با وزن ساختمان رابطه مستقیمی دارد هرچه وزن نهایی ساختمان کمتر باشد نیروی زمین‌لرزه‌ای که به آن وارد می‌شود نیز کمتر است و درنهایت میزان خسارات و آسیب‌هایی که به آن وارد می‌گردد نیز کمتر است و برعکس.

فیلم آموزش روش های اجرای سازه های بتنی و فولادی و مدیریت مصالح ساختمانی در فرادرس کلیک کنید

Report this page